Pe Jose Mourinho nu-l mai vrea nimeni in fotbalul mare

Dupa ce a fost pus pe liber de Man United, Jose Mourinho a primit cateva oferte, insa niciuna care sa-i trezeasca interesul. La 56 de ani nu considera ca e timpul sa se "retraga" in tari precum Brazilia sau China. Iar nationala merge perfect, asa ca singurele oportunitati ar putea veni de la cluburile mari ale Europei. Din pacate pentru el, nu mai poate sa pacaleasca pe nimeni si nu-l mai vrea nici un club important, desi s-a autopropus la Real Madrid, la Inter Milano si prin Germania.

Intre timp, ca sa nu-l uite lumea de tot, Jose Mourinho a semnat pe un an cu cei de la Sky Sports si face comentarii in studio, alaturi de Gary Neville, Jamie Carragher, Graeme Souness si Jamie Redknapp. Cu Carragher, dar mai ales cu Neville, Mourinho a avut dialoguri dure de la distanta in perioada cand o antrena pe Man United. Acum, cei trei isi vor da mana si vor dezbate meciurile zilei ca niste vechi prieteni.

Fotbalul nu va fi mai sarac fara acest antrenor uneltitor-clevetitor. Sper sa ramana in studiourile TV mult si bine. Si sa-l aduca acolo si pe Pep, ca ne-a stricat destul fotbalul.

Blah, blah, blah