Pasagerii aerului

Am circulat si eu cu avionul de vreo cateva ori in viata mea, in curse ce n-au depasit 3-4 ore. Singurul lucru amuzant care s-a intamplat aproape de fiecare data cand am calatorit a fost faptul ca pasagerii au considerat necesar sa aplaude pilotul la aterizare. N-am inteles vreodata de ce pilotul e aplaudat la capatul unei curse bune, dar un chirurg nu. Pana la urma, cati dintre voi sunteti aplaudati la serviciu, dupa ce incheiati o zi de munca?

Pasagerii din imaginile de mai jos sunt, cu siguranta, obisnuiti cu zborurile de lunga durata. Sunt obositi, au circulatia periferica proasta sau sunt nesimtiti - dupa caz. Oricum, pozele sunt misto si cred ca multe de-astea se intampla si la noi, prin trenuri.

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

pasageri

5 comentarii

 1. 25 Sep 2014 la 11:37

  Aia cu dormitul pe podea in aeroport am facut-o si eu, care-i problema?

 2. 25 Sep 2014 la 13:04

  In mijlocul salii?

  De ce pe podea si nu pe un scaun?

 3. 27 Sep 2014 la 19:07

  Pentru ca e comod pe podea, e plata. In timp ce scaunele sunt teribil de incomode, sunt denivelate, au chestii care iti intra printre coaste, etc. Plus, ca daca esti pe jos pe podea, lumea te ocoleste, daca esti pe scaun, se pune langa tine. Si posibil sa se mai si verse peste tine.

 4. 3 Oct 2014 la 12:28

  Ce concluzii incredibile ne-a dezvaluit Ana despre aeroporturi... Mda, cam sunt de evitat astfel de situatii. Partea rea e ca unii calatoresc foarte putin intr-o viata de om, ma refer la majoritatea romanilor care au un nivel de trai scazut.

 5. 3 Oct 2014 la 12:35

  Oricum, majoritatea pozelor sunt de-a dreptul pline de nesimtire si lipsa de bun simt din partea celor care apar in ele!

Blah, blah, blah