Pariu pe alcool la 31 de ani

Poze din seria 'femei si alcool' gasiti din plin pe acest blog. Dar iata ca avem si o stire care sa sustina imaginile.

O femeie de 31 de ani din Botosani, mama a 7 copii, a ajuns in coma alcoolica la spital dupa ce a castigat un pariu ca bea mai mult decat toti cei din bar. Femeia si-a turnat intr-o halba de bere 400 de mililitri de votca, pe care a baut-o apoi pe nerasuflate. A castigat pariul, dar la scurt timp s-a prabusit inconstienta, iar partenerii de pahar au sunat la 112.

Tanara a fost luata direct din bar de o ambulanta si dusa la Centrul de Primiri Urgente din Saveni, dar pentru ca starea femeii continua sa se agraveze, cadrele medicale de acolo au solicitat transferul la Botosani, aceasta fiind preluata de o ambulanta cu medic. “Pacienta a fost preluata in coma de gradul III prin intoxicatie voluntara etanolica. Starea acesteia era foarte grava, reusind sa o stabilizam pentru transferul la UPU Botosani, unde a fost predata colegilor specialisti”, a declarat medicul Eduard Gurau, din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani.

Femeia s-a aflat timp de cate ore in coma profunda, iar dupa ce si-a revenit a fost directionata catre sectia de psihiatrie, pentru un consult de specialitate.

Blah, blah, blah