Parcare romaneasca

Zilele trecute am observat un mic incident de trafic in parcarea din fata blocului. Mai precis, intrand de pe strada, un cetatean si-a lasat masina pe avarii pe breteaua cu parcare din fata blocurilor (paralela cu bulevardul).

Omul intrase cu sotia si fetita la farmacie, probabil o urgenta. A lasat masina in mijlocul drumului, a pus avariile si a plecat in treaba lui.

parcare

In spatele lui, o masina si apoi inca una incercau in zadar sa-l aduca la masina pe sofer, claxonand de mama focului. In momentul ala nici eu nu stiam unde e proprietarul, dar ma amuza scena. Dupa ce au stat 1-2 minute, masinile au facut dreapta, schimbandu-si putin traseul. Peste inca vreo 2 minute, soferul miserupist s-a intors la masina, impreuna cu sotia si fetita. Atunci am vazut ca iesisera de la farmacie. Au plecat linistiti in treaba lor.

E nesimitire sa-ti lasi masina in mijlocul drumului, o desconsiderare totala a partenerilor de trafic. Pe de alta parte, poate ca a avut alte chestii pe cap, incat si-ar fi lasat masina si la hingherii auto in clipele-alea.

Blah, blah, blah