Pandora's Toys

Am intrat intr-un butic de pe Mihai Bravu prin '95-'96, in cautare de casete si CD-uri cu Aerosmith. Atunci am vazut pentru prima data albumul "Pandora's Toys", despre care nu stiam la vremea respectiva nimic. Fiind o compilatie de tip 'best of', iar pretul destul de piperat pentru un CD care nu era original, am decis sa nu-l achizitionez.

Ani de zile m-am gandit ca trebuia sa-l cumpar, fiind un disc pe care ulterior nu l-am mai gasit pe la noi. Si dupa ce am inceput sa cumpar chestii cu Aerosmith de pe net, single-uri si alte lucruri mai speciale, de "Pandora's Toys" am uitat.

Acum vreo 2 saptamani am descoperit (pentru ca aflu ceva nou in fiecare zi!) ca exista si o varianta 'limited edition' a acestui album, care contine discul respectiv si cateva alte chestii pe langa. Mai precis:

Pandora's Toys is a compilation album released in 1995 by Aerosmith. It was also made available in a strictly limited edition wooden boxed set, that contains the disc, covered in a red plastic jewel case, a "Story of Aerosmith" documentary CD (narrated for the English market by Chris Barrie), a sticker, a sew on patch & a certificate. The wooden box edition of this set was released in a limited number of only 10,000 worldwide making it highly collectible.

Am gasit-o la vanzare pe ebay, la preturi intre 50 si 250 de dolari. Pana la urma am reusit s-o iau, mai precis cutia cu numarul 8878. Si s-a mai stins un regret :))

toys

toys

4 comentarii

 1. 28 Sep 2011 la 10:15

  si cand te gandesti ca Steve a trecut asa de aproape de un fan "die hard" si nu a putut sa profite...totusi este trist in lume :)

 2. 28 Sep 2011 la 10:42

  felicitari!
  pana la urma cu teapa de pe ebay cum a ramas ?

 3. 28 Sep 2011 la 11:11

  Foarte tare!

  Intrebare: intr-un magazin (nu online, ci ceva gen Muzica, diverta) din Romania ai reusit sa gasesti vreodata ceva mai vechi de Permanent Vacation?

 4. 28 Sep 2011 la 14:31

  Cata, s-a rezolvat, a fost o simpla neintelegere.

  Ana, da, s-au gasit o gramada de chestii in perioada 1994-2000, inclusiv casete audio si cd-uri bootleg, dar nu materiale originale.

Blah, blah, blah