Operatie chirurgicala de infrumusetare la 12 ani

Cand mama face 12 operatii de ajustare numai la sani, nu te mai mira ca fi-sa vrea sani mai mari la 12 ani. Daca unele fete se simt rusinate cand incep sa le creasca sanii, iar altele nu ar vrea sa fie atat de mari pentru ca se face misto pe seama lor, iata ca exista si categoria celor care preiau frustrarile parintilor si isi doresc operatii de infrumusetzare inainte de primul sarut.

Ca o mama de gasca ce e, dna Alicia, mama Georgiei, i-a promis fetei ei ca poate sa-si modifice corpul la varsta de 16 ani. "O sa fie mai cunoscuta decat Britney Spears", spera mamitzica.

Pe lista cadourilor dorite la implinirea varstei de 13 ani, Georgia scrie:

- parfum Kate Moss
- iPhone
- boob job

Cu o privire candida, Georgia marturiseste: "Datorita mamei, am inteles ca este normal sa faci unele ajustari chirurgicale daca ceva nu arata bina". Absolut normal, daca luam in calcul ca maica-sa a facut peste 50 de operatii estetice in ultimii 10 ani. Cum nivelul de faima pe care dna Alicia l-a atins n-o satisface, atunci isi traieste viatza prin intermediul fiicei ei. I-a schimbat numele in Destiny, mai potrivit pentru o cariera de modelling, in opinia dumneai. Si va ajunge mai cunoscuta decat Britney, deci care e problema?

Blah, blah, blah