Oferta de criza

In weekend am fost la Mamaia, pentru o zi de soare, distractie si relaxare. N-a fost imbulzeala pe nicaieri, pentru ca toata lumea se pare ca s-a dus la concertul Mika, ca doar a fost gratis.

Printre altele, am fost ca in fiecare an la masinute tamponate. Am ramas siderat sa aflu ca pretul a sarit la 7 lei fisa, iar oferta de 1 fisa gratis la 10 fise cumparate a fost desfiintata. Lumea nu se imbulzea ca in alti ani si tocmai acum au zis ei ca fac un ban cinstit daca se-apuca sa creasca pretul si sa scoata singura "oferta".

N-am mai stat cu zecile de fise ca in alti ani, dar tot ne-am distrat vreun sfert de ora, tamponandu-ne de zor. Iar pentru cine crede ca asta e joaca de copii, e bine de stiut ca in fiecare an majoritatea soferilor sunt adulti.

Sunt curios cat va fi pretul pentru o fisa in 2011... oare 9 sau 10 lei?

3 comentarii

 1. 28 Jul 2010 la 07:12

  Sa le luam pe rand:
  1. Naspa ca nu ne-am intalnit in Mamaia...uof...tu si uitatul tau instant...eu si uitatul meu cu zilele saptamanii...
  2. Da, concertul Mika a fost gratis (nu sunt fan, habar n-aveam cantecele) dar concertul a fost unul foarte reusit. Sunet super bun, sa dansezi descult in nisip e super misto, lume super ok, melodii de calitate si antrenante...un concert care a meritat. Si tipul chiar are voce.
  3. Pe mine nu m-a prins (inca) asta cu masinutele si poate tocmai de aceea eu o consider o joaca de copii (sau invers :)) )
  4. Cat despre pret...orice e posibil...mai ales in Mamaia... (dar sa vezi ce preturi sunt, la mancare/bauturi, dincolo de Mamaia, spre Navodari :| jaf pe fata)

 2. 28 Jul 2010 la 07:40

  5. Ca tot vb de criza...data viitoare alege si tu o statiune gen Eforie Nord ca are preturi ca la capitala si plaja e super ok. :P Ah, dar am uitat ca tu esti un personaj atipic si nu mergi la mare pentru mare, soare, plaja...ci pentru camera de hotel si, eventual, terase :P

 3. 28 Jul 2010 la 13:26

  :))

  eu merg la mare pentru un prieten pe care-l vad o data pe an, pentru masinute, pentru karting, pentru camera de hotel in care sa dorm linistit si... cam atat :)

Blah, blah, blah