O, ce veste minunata!

Am gasit pe net stirea cu asfalt in Vama Veche. Exceptional! Si nu, nu sunt ironic.

asfalt vama veche 1

asfalt vama veche 2

asfalt vama veche 3

6 comentarii

 1. 23 Jan 2009 la 10:11

  cica ar fi vorba "doar" de o pista pt biciclete intre 2mai si vama..

 2. 23 Jan 2009 la 12:59

  bai, m-ai innebunit cu inversunarea asta impotriva "jegului" din vama. de fapt, nu stiu de ce pun ghilimele, pentru ca e intr-adevar jeg. eu fac parte dintre ceilalti, ceva mai putin jegosi, care merg cu cortul la 2 mai (si dau bani ca fraierii). si intr-adevar, cand ma duc prin vama ma speriu, de obicei. asta daca nu sunt si eu beat si contribui la mizeria (inclusiv umana) de pe acolo. dar asta tot nu inseamna ca vreau sa o vad ca pe Mamaia, cu cazare scumpa (ce ma, n-ai bani?, o sa zici) si AC si TV si P2P ;-P in camera, ca atunci nu mai am de ce sa plec din bucuresti. as vrea sa o vad (si stiu ca visez) asa cum era "pe vremuri" - adica pana acum maxim 10 ani, cand inca nu aveau toti mafiotii alesi democratic de popor interese imobiliare pe acolo. un loc unde sa te duci sa te relaxezi si sa uiti de oras, nu sa te imbraci frumos si sa te spargi in figuri si sa te dai cu ATV-ul pe plaja. zi-mi si mie, la ce foloseste asfaltul acolo? si asa, cum e acum, e foarte greu sa gasesti vreun loc de parcare la orice ora din zi sau noapte. daca e pista de biciclete, poate..daca fac si un supercentru de inchirieri - si probabil ca fac. pana una alta, vama e SINGURUL loc de refulare din romania si singurul unde ORICINE are sanse sa "get laid" (ma enerveaza sa folosesc expresii in engleza). daca te cunosc cat de cat cred ca suntem de acord ca asta e motivul real al isteriei din vama. nu propaganda gen Mircea Toma Salvati Vama Veche, nu concertele, nu discotecile. e nevoie si de locuri din astea. hai ca mai tre sa si munceasca omul sa stranga bani de vacante :)

 3. 23 Jan 2009 la 19:48

  Frate, da si tu sursa, ma, civilizeaza-te!

 4. 23 Jan 2009 la 20:23

  mai am pana sa ma civilizez, la fel ca vama ;))

 5. 24 Jan 2009 la 11:44

  puteau face pista aia pentru biciclisti si prin sat, nu pe plaja. E stupid. Nicaieri nu se asfalteaza plaja. Si nu, asta n-are nici o legatura cu degradarea Vamii ci doar cu prostia unor oameni care cred ca de fapt fac un lucru bun.

  Arata ca dracu.

 6. 25 Jan 2009 la 13:23

  ce naiba faceau biciclistii pana acum?pe ce o sa isi sprijine ei bicicletele? adica...pe o parte a drumului e niste nisip cu sticle de plastic -plaja ,nu foarte mare ,iar pe cealalta, si kiar ar fii pacat daca nu fac asa, o sa fie niste bufete ceva, dese, multe si proaste.

Blah, blah, blah