Nunta in Basarabia

Am vazut filmul "Nunta in Basarabia" si m-a marcat de-a dreptul. Este absolut superb, o capodopera din multe puncte de vedere. M-a incantat atat de mult, incat am incercat sa-l dau tuturor celor care credeam ca-l vor aprecia.

Din pacate, feedback-ul prietenilor mei a fost mai mult negativ. Li s-a parut okay, nu cine-stie-ce, pe alocuri fiind considerat chiar o pierdere de vreme. Nu voi dezvolta prea mult pe aceasta tema, dar sa-ti placa filme in limba mandarinelor si sa nu-ti placa asa ceva... ma rog.

Dar sa revenim la film. "Nunta in Basarabia" nu are actori cunoscuti sau nu-i cunosc eu, ceea ce a facut sa ma pot bucura mai mult de povestea filmului decat de orice altceva. Jocul actorilor e sublim, se potriveste perfect cu povestea si cu atmosfera generala.

Credeam ca filmul e pentru oricine, dar se pare ca nu-i chiar asa. Coloana sonora, si ea, vine sa completeze un tablou sublim, insa numai in ochii celor care aprecieaza efortul. Pentru ceilalti, ramaneti la "Nea Marin miliardar" si seria "BD".

3 comentarii

  1. 19 Jan 2011 la 21:23

    " incat am incercat sa-l dau tuturor celor care credeam ca-l vor aprecia" - o comanda pe Mosilor te rog.

  2. 20 Jan 2011 la 16:41

    Danke :D

Blah, blah, blah