Nu votez, nu ma plang!

Oricat ar fi de important sa-mi exprim votul, n-o s-o fac. Doua dintre motive ar fi Constantinescu si Basescu, sperante care m-au lovit in dintzi ca un bumerang. La fel cum n-o sa darame nimeni jegurile de cladiri de pe Lipscani, tot la fel n-o sa ne lecuim vreodata de "romanism".

Spiritul latin cu care ne laudam e gretzos. Suntem urmasii unor Daci sinucigasi si Romani gay. Varianta ailalata, cu hiperboreenii, nu tine - uita-te la noi! Ce mai e sfant in tzara asta?

Nu votez, iar mesajul n-o sa schimbe pana la finalul post-ului, in buna traditie a viralelor previzibile. Copia ieftina a ideilor de-afara, Luminita Anghel mai bine isi incepea clipul cu "Nu face sex oral!", poate asa rezistam pana la final.

Ascult Chinese Democracy, care s-a lasat asteptat ca democratia la chinezi. La un moment dat se faceau pariuri care se va intampla mai intai. Odata cu leak-urile, a fost clar ca se intampla. E foame de bani si... am deviat de la subiect.

Sa votez? Cine nu voteaza nu conteaza. Daca nu votezi, nu te poti plange de ce va urma. OK, n-o sa ma plang. M-am plans a priori, adica deja stiu ca mai bine n-o sa fie. Asa ca n-o sa votez, dar tu poti s-o faci. Eu prefer sa dorm o ora in plus.

Noi sa fim sanatosi!

4 comentarii

 1. 30 Nov 2008 la 20:05

  Tu ce-ai, ma, cu cladirile de pe Lipscani? Ha?

  La vot nu m-am dus pentru ca si-asa nu stiam pe nimeni din cei acre au candidat...deci as fi fost total paralela...si oricum sunt scarbita de toti.

 2. 1 Dec 2008 la 17:42

  o sa-ti explic cum e cu Lipscani-ul, dar nu acu...

 3. 1 Dec 2008 la 18:08

  Ok...compu inainte de toate... ;))

 4. 1 Dec 2008 la 23:14

  CORECT!

Blah, blah, blah