Nu mai vreau Gaga

Deja se exagereaza cu Lady Gaga - o non-valoare in adevaratul sens al cuvantului. Dupa ce am ignorat-o luni, ani, am zis sa-i dau o sansa acum, ca doar a lansat un clip 'controversat'.

Piesa "Alejandro" este o gluma. S-ar incadra perfect pe primul album Ace of Base, numai ca ala a aparut in '93. Clipul e putin mai evoluat, filmat in HD si cu influente puternice de la Madonna (clipurile de la inceputul anilor '90) si Marilyn Manson (circa '96).

Nu are rost sa spunem mai mult, decat ca aceasta struto-camila (atat dpdv fizic cat si muzical) nu ar trebui sa fie atat de populara. Din pacate, la cum merge muzica acum, din trance in dubstep si minimal, nu mai are rost sa ma plang. Vorb-aia: macar nu canta manele...

2 comentarii

  1. 10 Jun 2010 la 07:02

    SUBSCRIU! SUBSCRIU! SUBSCRIU!

    Mi se pare o gluma proasta aceasta fiinta atata din pct de vedere fizic cat si muzical. Stiu ca repet ce-ai zis tu, dar ma calca pe nervi cand vad ziarele pline cu Lady Kaka asta pentru orice penibilitate ridicata la rang de arta. Sunt criticate vedetele surprinse nemachiate (vai, ce nenorocire! ) dar asta ca are cele mai jalnice aparitii vestimentare e elogiata pana la cer. Plus ca e urata rau ca femeie.
    Iar muzical...ah, ma abtin... Ma enervez.

  2. 19 Jun 2010 la 21:44

    io cred ca daca baga si o vuvuzela iesea la vopsea

Blah, blah, blah