Noutati despre varianta Deluxe a albumului lui Joe Perry, "Sweetzerland Manifesto”

In urma cu peste un an eram incepeam cautarea variantei Deluxe a celui mai nou album al lui Joe Perry, "Sweetzerland Manifesto", care urma sa apara numai pe vinil. Mi s-a parut ciudat ca cele doua piese bonus sa nu apara decat in acest format arhaico-fanatico-hipsteresc, dar eram pregatit sa le trec in format digital cu ajutorul unui prieten. Pe site-uri exista inca de atunci informatii variate despre varianta vinil/vinil Deluxe, insa pana acum nu a aparut nimic pe piata:

Double 180gm vinyl LP pressing in gatefold jacket including bonus tracks. Sweetzerland Manifesto features 11 hard-rocking original songs from the legendary Aerosmith guitarist.

M-am gandit ca nu iese fum fara foc. La o simpla cautare, gasesti zeci de magazine care au acest produs in lista, dar nu si in stoc. Mergand mai departe, am cautat codul de bare atribuit produsului si el exista in baza de date UPC (Universal Product Code):

Intentia de a scoate acest vinil a existat, asa ca am incercat sa aflu un de s-au impotmolit lucrurile. Am trimis cateva emailuri si am primit doua raspunsuri destul de clare.

Fred Croshal (Marketing @ Croshal Entertainment Group)

Not available yet, and don't have a date just yet either....

Jimmy Brunetti (Marketing @ Croshal Entertainment Group)

We worked with Joe's management team during late 2017 and early 2018 to set up the initial release of his album. When our time on the project ended, they still had not completed the vinyl, and to my knowledge it has not been released. We're not sure if a vinyl version will be released at this point. Sorry I don't have better news for you!

Cam asta e situatia in momentul de fata. Nu stiu daca vinilul va mai fi lansat sau nu, dar sper ca piesele respective sa ajunga in vreun fel la urechile fanilor.

Va tin la curent!

Blah, blah, blah