Noul stadion Dinamo va costa 100 de milioane de euro

Presedintele CS Dinamo, Ionut Popa, a facut un anunt important pentru toti suporterii dinamovisti.

"Suntem in linie dreapta cu stadionul. Pentru a putea efectua demolarea unei investitii, trebuie sa stabilesti prin Hotarare de Guvern valoarea obiectului pe care il demolezi. In acest moment, avand in vedere litigiul care a fost cu societatea domnului Badea si investitiile care au fost efectuate, impropriu spus investitii, trebuie sa stabilim valoarea. In acest sens, avem demarata in acest moment o expertiza tehnica ce se desfasoara la stadion pentru stabilirea valorii proiectului anterior."

Cand se face? Cat mai dureaza? Ne lumineaza Razvan Zavaleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo.

"Am discutat cu comandantul Clubului Sportiv Dinamo, iar in opinia dumnealui in primavara vor intra buldozerele. Am discutat lucrurile acestea raportat la posibilitatea noastra de a juca pe acest stadion, care exista, pana in primavara, iar in aceste zile avem diverse discutii sa vedem unde ne putem muta".

Asadar, prin martie 2022 incep lucrarile, care vor dura maximum 2 ani, dupa cum spuneau cei de la CNI. Astfel ca in martie 2024 vom avea un stadion nou pentru 'cainii rosii'. Mult a fost, putin a ramas!

Blah, blah, blah