Noul stadion Dinamo a primit aprobarea in PUZ

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat alaltaieri Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului.

Pare un pas inainte, dar mai e mult pana departe. Desi CS Dinamo a depus documentatia la CNI, nu s-au facut inca studiile de prefezabilitate si fezabilitate pentru ca s-a asteptat aprobarea PUZ-ului. Conform acestuia, s-a marit la 39.000mp suprafata de terena pusa la dispozitie pentru construirea noului stadion pentru a se respecta prevederile UEFA, dar si cele ale ISU, si s-a stabilit ca inaltimea cladirilor sa nu depaseasca 30m, adica P+2.

In bunul stil romanesc, hartiile au ajuns mai repede in presa decat unde trebuia. CS Dinamo astepta de la primarie avizul de PUS pentru a-l trimite mai departe catre CNI. Dupa ce CNI face dovada ca este de acord cu PUZ-ul propus si aproba studiul de prefezabilitate, se va putea demola velodromul. Abia atunci amplasamentul va fi considerat lipsit de sarcini si se va incepe treaba la noul stadion. Deci mai e mult pana departe.

2 comentarii

  1. 6 May 2019 la 19:32

    Copiaz─â de la unguri asta cu stadioanele.

  2. 6 May 2019 la 21:33

    la ce te referi, mai exact?

Blah, blah, blah