Nicolae Badea comenteaza si el problema noului stadion Dinamo

Au vorbit toti si, totusi, inca nu auzisem ceva de la Nicu Badea, considerat vinovat de piedicile de ordin juridic pe care le-a pus de-a lungul timpului. Numai ca Badea are o alta versiune pentru toata tarasenia. Logic, nu?

Marele om de afaceri Nicolae Badea detine drepturile asupra bazei pe o perioada nedeterminata (inca din vremea guvernarii lui Adrian Nastase!) si a cerut sa aiba in continuare anumite drepturi asupra unei noi arene, fapt care a oprit CNI-ul sa demareze constructia. Numai ca Badea iese acum in presa si spune ca nu se opune construirii noului stadion, dupa care acuza Ministerul Afacerilor Interne:

„In ceea ce ne priveste, FC Dinamo (societatea detinuta de Badea) niciodata nu s-a opus construirii unui nou stadion. Dimpotriva, comunicarile scrise si demersurile pe care le-am facut si in relatia cu Ministerul de Interne si in relatia cu CNI-ul sunt o proba clara ca lucrul asta nu a existat. Este imposibil ca un dinamovist sau ca FC Dinamo sa nu doreasca sa se construiasca un stadion nou. Problema este la Ministerul Afacerilor Interne. Existenta acelor contracte nu impiedica in nici un caz. Dimpotriva, am comunicat ca nu vom initia nici un demers juridic care sa afecteze investitia intr-un nou stadion. CNI-ul, de fapt, vrea sa se asigure, si le-au fost date aceste asigurari, ca pe perioada constructiei nu va exista niciun incident juridic care sa impiedice derularea acesteia.”

Total fals, domnule Badea. CNI-ul nu poate sa-si faca treaba daca matale ai inca drept de folosinta prin curtea lui Dinamo. Iar matale nu vrei sa renunti, in speranta ca o sa profiti si de pe urma noului stadion. Adica vrei sa capusezi clubul pana la moarte, cel mai probabil a clubului.

Blah, blah, blah