Netflix se pregateste sa reinvie serialul "Gilmore Girls"

Serialul "Gilmore Girls" are propria categorie la mine pe blog, semn ca mi-a placut mult. Cu toate astea, vestea ca Netflix vrea sa-l continuie mi s-a parut trista.

La fel ca ultimul sezon (oh, si filmele!) din "Sex And The City", ultimul sezon din "Gilmore Girls" m-a dezamagit. Povestea a fost lalaita, trasa de par, adusa din condei... totul fara creatoarea serialului, Amy Sherman-Palladino. Daca ar fi ramas la carma serialului, sunt convins ca Amy ar fi continuat firul epic intr-un mod interesant, pe parcursul a mai multe sezoane.

Daca in cazul serialului "Dallas" povestea a fost reluata stangaci de o echipa de telenovelisti, povestea femeilor Gilmore e continuata - sau, in fapt, incheiata pentru a doua oara - chiar de catre creatoarea serialului.

Netflix nu vrea un sezon cu 20+ de episoade, ci 4 filme de 90 de minute. Nu mi se pare o idee buna, gandindu-ma si la serialul "24", unde filmul s-a potrivit ca nuca-n perete. Dar sperante sunt - si aici ma intorc din nou la Amy, care a declarat in repetate randuri ca a stiut "cele patru cuvinte cu care se incheie povestea" inca de la inceput. Poate cu ocazia acestor filme vom avea ocazia unui final mai putin amar. Vom vedea.

 

Blah, blah, blah