Nebunia cu "Windows 7 compatible"

Dupa o lunga perioada de timp in care totul era HD, de la filme la poze si chiar tigari, a-nceput nebunia cu produsele compatibile Windows 7.

logo win7

Am vazut acest sticker si pe site-ul WD - nu stiam ca exista si harduri care nu sunt compatibile cu Windows 7.

Presupun ca punctul de plecare pentru aceste aberatii au fost chiar userii, care probabil intreaba la orice produs daca e compatibil cu Windows 7. Despre userii astia am scris si ieri, nu mai reiau. Si, cu toate astea, continua sa ma uimeasca un astfel de sticker alaturat unui produs care nu necesita drivere.

5 comentarii

 1. 15 Feb 2010 la 12:11

  asa e, Alex, e o mare prostie sa asociezi un HDD cu Windows 7, s-a ajuns prea departe cu reclamele! Stii la ce ma gandesc referitor la hdd-uri, la faptul k, atunci knd cineva ia un hdd pe care scrie ca e compatibil etc (whatever), practic consider ca oricum respectivul nu poate fi pacalit, dus de nas cu o astfel de tampenie si practic ii e tot una, ignora compatibilitatea! :(

  P.S. Ma indoiesc k un necunoscator ia hdd-uri fara sa intrebe un profesionist, si k atare nu le ia el in mod direct!

 2. 15 Feb 2010 la 13:52

  da, foarte buna observatia. cine se uita dupa harduri nu e atat de idiot incat sa se uite la "compatibilitate cu Windows 7", deci e cam in plus acel sticker.

 3. 18 Feb 2010 la 21:09

  mersi, coco.

  e INCREDIBIL la ce s-au gandit ca sa ne mute de pe XP pe 7. Culmea, Linux si Os X nu sunt afectate de kkt-ul asta de faza, NUMAI Windows-urile vechi (XP si cele din generatiile mai vechi).

  cu alte cuvinte, hai sa va luati Windows 7. Imi facea cu ochiul 7-le, sincer, dar mi-e o scarba de astfel de tactici de kkt.

 4. 20 Feb 2010 la 15:34

  Dupa ce au dat chix cu Vista, au zis sa apeleze la o strategie de marketing mai dura. E criza.

Blah, blah, blah