Ne sufoca gay-ii la TV

In toamna anului trecut am remarcat un fapt bizar: din toate serialele noi lansate de americani, majoritatea aveau un scenariu in care erau si doi gay. In principiu vorbim de barbati, dar problema se pune identic pentru ambele sexe.

Pe langa cele care aveau deja gay in program si toate cele noi care vin cu gay la pachet, au inceput sa le strice si pe celelalte: ultimul episod din "Criminal Minds" a avut si el o poveste gay-bi cu niste dubiosi si problemele lor psihice.

Din fericire, plimbandu-ma pe net am vazut ca nu toti americanii sunt gay-friendly, desi probabil cei care considera ca oamenii astia ar trebui tratati sunt in minoritate:

gay-tv

Cei care sustin gay-ii vin intotdeauna cu argumentul ca "asa s-au nascut". Pentru majoritatea e adevarat, dar asta nu inseamna ca trebuie sa acceptam asa ceva intre noi - se nasc mereu copii cu diverse boli si asta nu inseamna ca sunt sanatosi. Stiu, sunt retrograd, nu inteleg progresul omenirii. Probabil cand vom fi toti gay n-o sa mai fie nici un progres, ca nu vor mai fi nasteri.

Sunt curios daca in toamna acestui an va ma ramane vreun serial fara povesti gay tesute in subiect, fara doi protagonisti sau doua personaje episodice care sa fie pe invers. Oricum, romanii se dau dupa cum bate vantul din vest, asa ca probabil orice serial de felul asta va avea destul audienta si la noi.

Blah, blah, blah