My Dime

Astazi se implinesc 3 ani de cand m-am inregistrat pe trackerul Dime. De-a lungul timpului, mai multe computere si laptopuri au fost pornite 24/7 ca sa traga torrente cu Aerosmith live. Pagina contului spune ca am luat peste 800 GB si am facut upload de 300 GB. In tot acest timp, nu am sesizat utilizatori romani pe Dime. Poate ca sunt si nu au treaba cu muzica buna B-)

Mai sunt si alte trackere cu concerte si e greu sa tii pasul cu toate. M-am mai inregistrat si pe un altul, dedicat Aerosmith, dar acolo lucrurile se misca mai greu - de baza ramane tot Dime.

Momentan ma pregatesc sa fac un site dedicat acestor concerte, la care se lucreaza cu spor. Ma rog, se tot lucreaza la el de vreo 10 ani, daca punem la socoteala si ideile venite in troleu. Sper sa iasa la iveala curand, pentru ca e mult de indexat.

Am incercat sa vad ce fani Aerosmith mai sunt prin Romania si am intalnit-o acum 2 ani pe Cioyka. Nu pot sa cred ca suntem doar 2! Si Trupa Veche are mai multi fani, nu? :)

4 comentarii

 1. 25 Nov 2008 la 19:42

  pinkule ... in liceu cand ascultam doar Aerosmith si ii veam lipiti pe pereti...eram ciudata liceului...nu ca acum as fi mai normala...ma rog...:)))

 2. 26 Nov 2008 la 00:16

  acum esti normala liceului :))

 3. 26 Oct 2011 la 01:01

  Si eu am cont pe dime. Si pe zomb tracker. Si pe jam to this. Ce nu prea am e hard. Si timp sa scriu rapid pe DVD-uri ce descarc.

  But yeah, live video stuff rules! Saves my life on holidays. I'd die of boredom and anxiety otherwise...

 4. 26 Oct 2011 la 01:12

  Contul meu de pe zomb credeam ca a fost sters, ca nu mai intrasem de peste 2 ani. Dar e inca acolo, uraaa!

  Foarte tare JamToThis, mersi de pont :) Am dat un search rapid si am gasit niste chestii interesante.

  E bine sa scrii pe DVD-uri, eu tot m-am aglomerat de harduri si acum trebuie sa scriu direct blu-ray-uri, dar mai intai trebuie sortate. Si cine are timp... :-<

  Oricum, de sarbatori poate am si eu timp liber sa ma ocup de liveaerosmith.com, vreau sa fac un index al tuturor concertelor Aerosmith care exista pe net (mai putin fisierele audio, ca sa nu mi-l inchida "cineva" :)) )

Blah, blah, blah