Mourinho isi arata din nou caracterul

Cunoscut pentru strambele pe care le baga intre jucatori si bisericutele care se formeaza la echipele lui, Mourinho a inceput sa-si dea arama pe fata si la United. Primele semne au venit odata cu transferurile pe care le-a facut sau vrea sa le faca - jucatori in jurul varstei de 30 de ani care, teoretic, ii garanteaza niste performante pe termen scurt. Ca el asa gandeste mereu, pe termen scurt. Noi semne au fost saptamana asta, cand a dat niste declaratii aiurea in turneul de pregatire din SUA.

Intrebat despre prestatiile lui Pogba de la Campionatul Mondial, unde mijlocasul s-a remarcat si a jucat mult mai ofensiv decat la Man United, Mourinho a comentat ca la Campionatul Mondial exista motivatia turneului final, urmeaza meciuri din ce in ce mai importante, sferturi, semifinale si finala, iar jucatorul este rupt de mediul sau, sta numai cu coechipierii si nu are preocupari extrasportive. Practic, a zis ca jucatorul nu este destul de focusat la club, deci e vina lui Pogba, nicidecum a antrenorului.

Desigur, Mourinho abereaza. Nu-l poate nimeni contrazice direct, ca nu se poate demonstra daca a fost sau nu Pogba destul de concentrat la meciurile cu echipe mai mici din Premier League, dar cateva observatii sunt foarte clare:

- Mourinho obisnuieste sa dea mereu vina pe altii, el nu e niciodata in culpa
- Mourinho nu este capabil sa stranga oamenii langa el, nu e un bun psiholog
- Pogba era mult mai bun la Juventus, chiar si cu echipele mai mici din Italia
- multi jucatori, printre care Ronaldo sauĀ Mkitharyan, nu-l inghit pe Mou pentru caracterul lui si modul defensiv de a antrena

Mourinho out.

Blah, blah, blah