Mircea Rednic vrea si el stadion nou pentru Dinamo

Mircea Rednic a vorbit despre situatia stadionului lui Dinamo. Antrenorul e nemultumit de faptul ca echipa nu are un stadion modern.

"Situatia cu stadioanele nu e normala. Am ajuns sa ne rugam sa jucam pe un stadion. De ce, Dumnezeu, l-ati mai facut? De ce l-ati mai facut?

Despre stadionul lui Dinamo am inteles ca abia s-au semnat niste acte... Noi nu avem Guvern. Ce sa semnam? De doua luni ne chinuim sa facem un Guvern. Noi nu avem autostrazi. De 30 de ani nu am reusit sa legam Bucurestiul de Vest! Ce pretentii sa avem? Noi avem doar vise, dar nu realizam nimic. Toti au fost o apa si un pamant.

Ministerul are bani, dar nimeni nu se intereseaza. Si asta cu stadionul... Aici e un teren foarte bun, poate nu pentru un complex sportiv. Cine stie ce se urmareste... De aia il lasa in paragina. Nu e normal ca MAI sa nu se implice.

Ministrul de Interne e din Zalau. E un tip care se implica, un tip de cuvant. Daca ramane Bode, o sa se implice. Norocul nostru ar fi ca el sa se implice. Nu se face doar cu banii MAI, sunt si bani europeni. Dar sa inceapaā€¯.

Acum, ca s-a implicat si Rednic, e clar ca lucrurile se vor misca mult mai repede :D

Blah, blah, blah