Minunile copilariei: Surprizele Turbo

La inceputul anilor '90, cele mai accesibile bucurii pentru copii erau gumele Turbo cu surprize. Deloc ieftine, la 10 lei bucata, dar iti permiteai una sau doua din cand in cand. Atunci am inceput sa strang usor-usor serii intregi de surprize Turbo, surprize cu fotbalisti, cu avioane, cu desene animate si tot asa. Insa exista insa o serie din care cu greu se gaseau surprize: Turbo 1-50.

Le-am facut deunazi o vizita alor mei si am descoperit cu placere sertarul in care se ascund laolalta jucarii, bani vechi si surprize. Eram curios cate surprize am din celebra prima serie Turbo si am descoperit 6:

turbo 1-50

Mi-am dat seama ca as putea acum sa dau un semn tuturor celor care au astfel de surprize si m-ar putea ajuta sa-mi completez colectia. Si, odata cu asta, sa mai purtam o discutie nostalgica despre vremurile 'cand eram mici'.

3 comentarii

 1. 21 Jul 2018 la 19:11

  Salut!
  Felicitari pt post...intradevar, frumoase vremuri...si eu mai am pe acasa cate ceva...turbo, fotbal...
  Pe acestea 6 le mai ai ? Daca da, in masura in care simti ca nu reusesti totusi sa le intregesti cu altele asemeni lor, le schimbi / vinzi ?
  As vrea 2 din ele...

  Scrie-mi te rog, no matter what.
  Cristi

 2. 21 Jul 2018 la 21:27

  Salut,
  De vandut nu le vand, dar iti scriu pentru ca m-ai rugat sa-ti raspund.
  Daca vrei surprize Turbo vechi, se gasesc pe ebay. Dar probabil stii asta deja si mai stii si preturile exagerate care se cer pe acolo.
  Multa bafta si sper sa-ti faci colectia!
  Alex

 3. 2 Aug 2018 la 13:48

  Ms pt raspuns!
  Mi-ar fi de mare folos...
  Le-am vazut si pe eBay, da...intradevar preturi exagerate...
  In caz ca te razgandesti, te rog, nu ezita sa imi scrii! Poate gasim totusi un numitor comun ;)

  Toate cele bune!
  Cristi

Blah, blah, blah