Michael Jackson - This Is It

Final de octombrie. Final de saptamana. Ora 18:30, la "Luceafarul".

Filmul "This Is It" despre tragicul sfarsit al megastarului va rula doua saptamani in cinematografele din Bucuresti. Asa cum am mai spus, am sentimente contradictorii, dar vreau sa vad acest film. Stiu viata lui Michael Jackson si motivul problemelor lui, atat cat am nevoie. Nu ma astept sa aflu acum ceva care sa ma uimeasca. Sincer, motivul din care merg sa vad filmul nu se leaga de dezlegarea vreunui mister, pentru ca nu exista nici un mister in jurul mortii lui Michael. Dumnezeu l-a luat de pe pamanat pentru a-i sfarsi suferinta care a inceput inainte de perioada "copilariei".

"This Is It" vine cu imagini in miscare ale lui Michael Jackson. M-am saturat de poze si clipuri, e plin de asa ceva oriunde te uiti. Mi-e dor de Michael si vreau sa-l vad in clipele in care se simtea bine, la repetitiile pentru turneul sau. Vreau sa-l vad zambind, zambetul acela care ascundea enorma lui suferinta.

Sala va fi plina, iar multa lume probabil l-a vazut live in '92. Eu nu am avut norocul asta si poate ca voi gasi alinare pentru acest gol in imaginile din "This Is It". Ne vedem la cinema.

Un comentariu

  1. 3 Oct 2009 la 09:55

    Ne vedem!

Blah, blah, blah