Masinute tamponate

Jocurile nu au neaparat o varsta a lor. Te poti juca oricand, orice joc. E mai greu sa explici asta celorlalti, pentru care canoanele de orice fel sunt parca izbavitoare; e mai simplu sa gandesti cand ti se spune ce.

Ma duc la masinute tamponate de ani buni, mereu in acelasi loc. Nu cred ca as putea sa am aceeasi bucurie in alta parte, desi suna aiurea. Pana la urma sunt niste fiare manate de curentul electric intr-un ring de jucarie. Ma urc in masinuta parca prea mica, in care demult de tot intram impreuna cu un parinte. Invart de volan si tin apasata singura pedala a masinutei. E un sentiment placut, iar faptul ca se intampla o data pe an, pentru cateva zeci de minute, face ca experienta sa fie la fel de frumoasa de fiecare data.

E greu sa explic cu exactitate placerea de a conduce o masinuta mecanica. Cu putina imaginatie, clipul de mai jos poate sa arate placerea acestui joc. E nevoie de imaginatie pentru ca, in cazul meu si al masinutelor tamponate, placerea e undeva in ring, nu in masinuta. Atmosfera e cea care face ca fiecare seara petrecuta in ringul de jucarie sa fie una cu adevarat magica.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

4 comentarii

 1. 4 Aug 2009 la 15:28

  am bagat si eu doua fise in costinesti si a fost genial pt ca nu am mai facut asta de 7 sau 8 ani.
  Asta pt ca ultima oara mi-am scos 3 dinti intr-o astfel de masinuta si de atunci mi-a fost frica.

 2. 4 Aug 2009 la 15:47

  esti pe drumul cel bun :D dar doua fise? se joaca 10-15 odata, maestre :)

 3. 6 Aug 2009 la 21:25

  15 fise era bugetul meu pe o zi, incluzand tigari, cola, ceva mancare, alcool, intrari in cluburi etc :D

 4. 7 Aug 2009 la 03:35

  in afara de mancare, celelalte merg eliminate pentru placerea tamponatului :D

Blah, blah, blah