Marian Iancu nu e sanatos la cap - confirmarea!

Ce poti sa-i ceri lui nenea Iancu? Am mai scris despre asta si revin ca sa-i arat ca mai bine tace, ca toti oficialii din fotbalul romanesc.

zoran tosic

Acum ce mai zici, nene Iancule?

5 comentarii

 1. 26 Jan 2009 la 18:01

  n-am vazut decat un meci al lui tottenham in sezonul asta. dar numai mie mi se pare foarte prostesc ca alnwick, gunter, assou-ekotto, dawson si zokora sa fie titulari si modric sa fie schimbat in min 46?! daca vor sa-l promoveze pe dos santos sa scoata de pe teren o petarda, eventual una pe care n-au dat 23 de milioane!!!
  trebuie sa fii absolut tampit sa dai 10 milioane de euro pe un alan hutton de la rangers si sa bagi un pushtulache, gunter in loc. poate sa joace divin, dar iti stau 10 milioane pe banca, tu unde erai cand l-au cumparat?

 2. 26 Jan 2009 la 18:21

  aici se descurca mai bine Hoi cu explicatiile :)

 3. 26 Jan 2009 la 19:25

  moa de cand nu m-am mai uitat la meciuri din Anglia... Nu mai stiu nici macar 1/4 din echipe. Si inainte stiam campionate de jucatori.

  Omule, iesi dracu din FM si intra in lumea reala. Banii nu fac tot timpul diferenta, iar in Anglia se promoveaza foarte mult tinerii. Mai ales in Cupa.

 4. 26 Jan 2009 la 23:05

  ce-i aia FM? :-s

 5. 27 Jan 2009 la 18:11

  Football manager.
  Nu e frate vorba de FM, e cat se poate de real. Au dat banii aia, sumele alea colosale pentru locul pe care-l ocupa, macar sa foloseasca dracu jucatorii. Stiu ca se promoveaza tinerii in cupa, vorbeam de management. Adica sa dai ataaaatia bani pe modric, un jucator de 1.70 care nu poate juca niciodata in anglia, cu adversari de 1.90 si 100 de kile, ce sa faca, sa le treaca printre picioare?
  Si plus, am vazut o declaratie a antrenorului de la spurs in care zicea omul ca vor sa se salveze de la retrogradare si d-aia folosesc rezervele in meciul cu MU. Cum sa lupti la salvarea de la retrogradare cand dai 70 de milioane pe transferuri?
  Plus ca am dat de un site care-ti arata jocurile in care a fost cineva titular ;) nu e vorba doar de cupa.

Blah, blah, blah