A mai trecut un an

Intr-un interviu de acum cateva zile, Gigi Becali estima ca sfarsitul lumii va fi peste 50-60 de ani, ca urmare a avansarii tehnologice si conflictului dintre tehnologie si credinta oamenilor in Dumnezeu. Nu stiu daca o sa apuc vremurile respective, dar pe masura ce trec anii vom vedea daca Gigi are dreptate.

O prezicere similara am auzit de la o tipa din Ambasada Rusiei pe care am cunoscut-o acum vreo 20 de ani pe terenul de baschet de la Clubul Diplomatic. Rusoaica, pe care am intalnit-o apoi intamplator la mare, mi-a spus pe terasa Acapulco din Eforie Nord ca ea nu crede ca Statele Unite vor mai exista peste 50 de ani de-atunci. Aveam vreo 17 ani si i-am raspuns ca o voi cauta cand expira timpul sa dea o vodca pentru ca n-a avut dreptate.

Sunt convins ca lumea va dainui mult peste 60 de ani, iar SUA nu se va destrama in urmatorii 30, chiar daca isi alege prost conducatorii. Si sper sa fiu bine-sanatos in 2047, pe 4 iulie, cu memoria intacta, sa ma pot bucura de castigarea pariului.

In viitorul mai apropiat, sper sa se intample si sa pot participa la turneul de adio al celor de la Aerosmith in 2019-2020 pentru ca ar fi cam ultima data cand i-as vedea live.

Dupa care... puteti uita.

La multi ani!

Blah, blah, blah