Mai e mult pana pe 9 august

Joi, 9 august, la ora 19:00 se incheie perioada de transferuri pentru echipele din Anglia. De fapt, pana la data respectiva trebuie sa se incheie cumparaturile, pentru ca pot continua sa vanda jucatori catre cluburi din alte tari si dupa aceasta data.

Manchester United a fost, ca in fiecare an, in mijlocul a zeci de zvonuri. De la Cristiano Ronaldo (inainte sa semneze cu Juventus, desi se cunostea relatia pe care o are cu Mou) pana la Neymar sau Mbappe. Realist vorbind, nu o sa se intample prea multe transferuri, din pacate. Spun 'din pacate' pentru ca e nevoie de sange proaspat in toate compartimentele. Din pacate, marele Mourinho vrea jucatori de peste 27-28 de ani, ca el asa stie sa-si construiasca o echipa - pe termen scurt si foarte scurt.

Sunt o gramada de jucatori la United care nu-mi plac. Dintre titulari: Sanchez, Pogba, Lukaku, Smalling, Jones, Lingard... deja prea multi. Stiu ca nu vor pleca toti pentru ca nu poti sa vinzi si sa cumperi o echipa intreaga. Dar mi-ar placea sa fie vanduti niste jucatori care sunt pe val dupa Campionatul Mondial, precum Lukaku sau Pogba, si sa fie cumparati alti jucatori care chiar au valoare, precum Mbappe sau Dybala. Din pacate, Mbappe probabil nu va pleca asa repede de la PSG, iar Dybala are mai multe sanse sa ajunga la Liverpool, din ce am citit in coloana de gossip a tabloidelor din Anglia.

Alte nume vehiculate de presa sunt cele ale lui Sandro, Perisic, Bale sau Willian. Nici unul dintre ei nu ma da pe spate cum o face Mbappe, spre exemplu, dar macar nu se mai vorbeste de posibilitatea unui transfer pentru Neymar, Lewandowski sau Vidal.

Mai e mult pana pe 9 august si vor mai fi multe stiri scrise din burta pana atunci. Daca ar fi dupa mine, perioada de transferari ar dura un weekend. S-ar purta negocieri tot anul, dar s-ar semna toate actele in doua zile. Sa vezi atunci anunturi de transfer la fiecare 30 de secunde!

2 comentarii

  1. 19 Jul 2018 la 17:56

    cel mai bun transfet la manu ar fii .... un nou antrenor,,,pana atunci ,,,,sanatate

  2. 19 Jul 2018 la 22:42

    AMR 2 ani...

Blah, blah, blah