Ma pregatesc de Caracatita

Viorel Zaharie a tradus majoritatea covarsitoare a episoadelor serialului La Piovra. Titrarile lui, realizate 'la casca' si apoi sincronizate cu dvdrip-urile, sunt acum pe mai toate site-urile de profil. Astept de cativa ani buni ca cineva cu cunostinte de limba italiana sa aiba o astfel de initiativa si ii sunt recunoscator lui Viorel pentru efortul depus.

Nu am vazut niciodata serialul cap-coada, pentru ca s-a difuzat fara un program anume de TVR, in urma cu multi ani. La un moment dat au inceput sa-l reia pe TVR2, fara prea mari audiente, asa ca s-au oprit. Oricum, daca il vezi la TV, printre reclame la detergenti si cola, e greu sa te bucuri de el. E un serial de atmosfera.

piovra

Pe langa celelalte inconveniente ale vizionarii pe un post de televiziune, mai intervine si faptul ca seriile nu trebuie vizionate in ordinea in care au fost create, ci mai degraba in ordinea cronologica a evenimentelor. Astfel, seriile 8 si 9 constitule un fel de prequel de 4 episoade, urmand ca actiunea principala sa se desfasoare cronologic pe parcursul seriilor 1-7, 10.

Cand au aparut DVD-urile cu titrare in romana pe TorrentBits am inceput sa le vizionez, fara sa stiu cele de mai sus. Acum sunt un cinefil avizat. Momentan, titrarile sunt disponibile pana la s9e01 si mai dureaza vreo luna pana vor fi gata si ultimele trei episoade ramase. Titrarile le gasiti aici pe blog, episoadele in format dvdrip pe diverse trackere sau pe DC++, iar DVD-urile pe trackerul ExtremeShare.

Vizionare placuta!

3 comentarii

  1. 6 Sep 2009 la 18:48

    Hmmm... Nu-mi place afisul. Fiind o admiratoare a personajului Tano ar fi fost misto unul in care sa i se surprinda ACEA privire. Asta e fix inversul...

  2. 9 Sep 2009 la 17:08

    Care reclame pe TVR?

  3. 10 Sep 2009 la 02:17

    cand s-a dat caracatita pe tvr1 eram in scoala generala. erau reclame :)

Blah, blah, blah