M-am decis sa-mi iau SSD

Desi n-am fost niciodata un fan al SSD-urilor, rezistand cu stoicism in fata benchmark-urilor si review-urilor, cred ca a venit timpul sa le acord o sansa. Din ce-am vazut in piata, cele mai bune sunt cele de la Intel, iar modelul pe care am decis sa merg este DC S3710, in varianta de 200GB.

In unele discutii pe forumul Adobe era sugerata ideea unui SSD separat pentru cache-ul programelor (ex. Photoshop), diferit de SSD-ul cu Windows si de HDD-urile cu fisiere sursa. Inca nu m-am decis daca le urmez sfatul, dar am decis sa-mi iau si un adaptor Icy Dock de la 2.5" la 3.5" care suporta 2 SSD-uri, pentru orice eventualitate.

Daca voi opta pentru un SSD separat de cache, cu siguranta voi merge pe un SSD Intel consumer, dar cu controller Intel, nu Sandforce. Sandforce a facut atatea probleme in anii trecuti, ca au devenit o adevarata sperietoare. Ca de obicei, ce e mai bun e si mai scump.

Pana una-alta, astept SSD-ul si vreau sa vad daca-l pot face sa mearga fara reinstalarea sistemului de operare, urmand pasii de aici. 'Om trai si-'om vedea.

Blah, blah, blah