Liverpool, Chelsea si Manchester United

Pentru a ma uita la campionatul Angliei, trebuie sa fac fatza intemperiilor contractuale dintre Eurosport si RCS. De aceea, am ales varianta Internetului, unde se pot viziona meciurile gratuit.

Clasamentul Premier League, dupa primele 3 etape:

1 Man City 9
2 Chelsea 7
3 Wigan Athletic  6
4 Everton  6
5 Portsmouth  5
6 Newcastle  4
7 Arsenal 4
8 Blackburn  4
9 Liverpool 4
10 Reading  4
11 Sunderland 4
12 Tottenham  3
13 Fulham  3
14 Middlesbrough  3
15 West Ham  3
16 Man Utd 2
17 Aston Villa  1
18 Birmingham  1
19 Derby County  1
20 Bolton  0

Manchester United logo

Alex Ferguson a declarat, dupa castigarea campionatului anul trecut, ca un factor important l-au reprezentat victoriile din primele etape, care au dat incredere echipei. De asemenea, atunci cand a luat Treble-ul in '99, a zis ca un factor determinant l-a avut lipsa accidentarilor. Ei bine, acum, cand o droaie de jucatori sunt indisponibili si startul de sezon a fost ratat, oare mai ia ManU campionatul? Sir Alex declara ca e bine ca echipa isi creaza oportunitati de a marca si ca odata cu prima victorie lucrurile se vor schimba. Adica, cand?

Contracandidatele celor din Manchester sunt, dupa parerea mea, clasicele Arsenal, Liverpool si Chelsea. Pe Arsenal nu i-am vazut, dar nu prea au rezultate notabile. Liverpool s-au intarit si sunt foarte periculosi. Chelsea, in schimb, au pierdut mult din fortza si se pare ca nu prea sunt omogeni. iar Sunderland, cu Roy Keane, se tzin foarte bine pentru o echipa nou promovata. Campionatul asta va fi, cu sigurantza, extrem de interesant si palpitant. Dar as fi preferat un campionat plicticos, in care Man Utd sa castige tot. Voi nu? :D

La final, doua detalii interesante: United are cel mai slab start de sezon dupa 15 ani si in poarta lui City s-a aflat Kasper Schmeichel, 19 ani.

Un comentariu

  1. 20 Aug 2007 la 11:47

    "Dar as fi preferat un campionat plicticos, in care Man Utd sa castige tot. Voi nu? :D"
    Oooo da! :lol:

    Mai, chiar naspa startul lui ManU...:-"

Blah, blah, blah