Lansare album Grupul de rezistenta - Opunem rezistenta

Grupul de Rezistenta lanseaza albumul "Opunem rezistenta" intr-un concert in Club B52 pe 22 noiembrie, de la ora 22:00. Intrarea e 15 lei.

Format in luna iulie a anului 2009, GDR este compus din K-Gula, Stoe Toxxic si Nai'gh'ba (din Da Hood Justice), Brugner (fost in Delikt), DJ Undoo (Hades Records) si DJ Dox (fost in RACLA).

Clipul de promovare imi place foarte mult, deoarece  contine una din strofele celor de la Da Hood care imi aminteste cu placere de anii '90.

Get the Flash Player to see the wordTube Media Player.

Cu dedicatie pentru Dan ;;)

Nota personala: desigur, nu s-a putut pana n-a vrut cineva diacritice, iar cum fontul utilizat nu le avea... s-a intamplat ca o parte din text e alt font. Si designerul are vina lui, normal, ca putea pune doar virgula si caciulita, in locul literelor intregi.
N-am ce-i face, mi-a sarit in ochi. Si, in plus, urasc diacriticele!

2 comentarii

  1. 16 Nov 2012 la 11:04

    coom sah urajt bah diacriticele? e ca shee coom ai spune cah urajt vocalele pwntru cah tzie lene sah deschizi gura. noo?
    a, dacă te gândești la dățile când a trebuit să pui mii de virgulițe pentru vreun pliant pentru ca fontul nu avea diacritice, înțeleg, dar asta nu e problema diacriticelor, ci a faptului că probabil din toate țările europene, numai la noi e considerat ridicol să spui covoraș de șoarece, de exemplu.
    teeh poop!

  2. 19 Nov 2012 la 10:09

    Mosule, cocosule, eu am o problema mare cu diacriticile din mai multe motive. Faza cu fonturile e una dintre ele, dar nu e deloc singura. Sunt si altele, tot legate de computer, precum language bar-ul ala enervant, combinatiile complicate de taste ca sa scrii o litera, francezii cu tastaturile lor cretine si nationalismul lor exasperant, lipsa mea de patriotism etc.

Blah, blah, blah