La regim punct ro

De cateva zile am intrat la regim. Alimentatia e atent supervizata si foarte rar am bonus-uri (ciocolata la batonul sanatos sau mai multi cartofi la pranz). Imi doresc sa slabesc de vreo 5 ani si n-am facut nimic. Ah, ba da, am mai pus fro 10 kile intre timp. Acum, insa, voi reusi! Sper ca la anu' pe vremea asta sa fiu in cea mai buna forma. Cine stie, poate pleaca Aerosmith din nou in turneu mondial si chiar vreau s-aud de la Steven Tyler un "ba, Alex, da' ce-ai mai slabit" :)

labara la bara

6 comentarii

 1. 10 Aug 2008 la 11:07

  Pfoaaa.... (asta era reactia la replica din final :P )

  Cat despre regim, eu iti doresc succes si sper ca de data asta taria de a-l duce la capat sa fie mult mai puternica. Satisfactia va fi pe masura. :) Am cunoscut-o pe pielea mea.

 2. 10 Aug 2008 la 11:08

  Asa, asa f bine. Ideal ar fi sa incepi si alergat, inot, kickboxing sau dansuri :P Si sa te tii de ele 4 ani, pana la urmatoarea Olimpiada :)

 3. 10 Aug 2008 la 11:21

  Asa, asa...De acord cu Ela :))

 4. 10 Aug 2008 la 15:54

  Daca ai coopera, ar fi mai bine. Dar ma enervezi cand negociezi portii mai mari. Sper sa ii urmezi sfatul Elei, macar in ceea ce priveste alergatul :)

 5. 10 Aug 2008 la 15:59

  /:) Asa faci? Incerci sa trisezi? Trebuie sa avem o discutie serioasa. :-w

 6. 10 Aug 2008 la 16:42

  andreina, eu incerc, dar mai fur pe ici pe colo, pe la coltzuri. oricum, sunt convins ca va fi de bine.

  ela, alergatul e primul pe lista, desi il vad ca o pierdere de vreme. pentru fotbal trebuie inca 9 oameni, si e mai greu, dar as juca zilnic :) sa inot nu stiu si nu-mi place, kickboxing e din alea cu batai si nu sunt violent de felul meu. dansuri am vrut sa fac pentru ca prindea la fete sa te duci la dans :))
  silvia, eu negociez de pofta, dar daca nu as avea cu cine sa negociez, ar fi rau :-<

Blah, blah, blah