La Agip Muncii se fura ca-n codru

Deviza Agip Muncii: ca la noi, la nimeni. Pentru ca nicaieri nu te lucreaza mai des si mai pe fata ca aici.

S-a intamplat de mai multe ori in ultimii ani sa-mi greseasca restul. De fiecare data in favoarea lor si de fiecare data cu sume intre 10 si 50 de lei.

Aseara am asistat la o faza similara, cand clientul din fata mea a platit 50 de lei pentru un produs de 33.50 si a primit rest 6.50. Pana sa apuc sa cumpar eu, s-a intors si a intrebat-o pe vanzatoare:

- cat spuneati ca face?, aratand restul primit.

Vanzatoarea raspunde prompt:

- ah, nu v-am dat si 10 lei? Poftiti.

Oricine poate gresi, e omeneste, dar oamenii care gresesc se uita de obicei in casa de marcat, se gandesc putin ce hartie au primit, ce hartii au dat rest... Nu raspund repede, ca si cum ar fi fost prinsi cu ocaua mica.

De fiecare data cand m-am intors sa le spun ca mi-au gresit restul, am primit banii, dar parca niciodata atat de repede. Se pare ca si ei s-au plictisit sa mai joace teatru pentru fiecare client de la care fura.

Un comentariu

  1. 3 Nov 2013 la 23:24

    Incerc sa-mi dau seama daca am mai cumparat ceva de acolo in ultimii doi ani... cred ca nu. Dar n-am avut problema asta niciodata cand am cumparat de la ei. E drept ca de fiecare data ori am platit cu cardul, ori aveam banii atat de limitati incat ar fi fost imposibil sa nu-mi dau seama pe loc...

Blah, blah, blah