Kempes si-a facut proiect solo

Discutam cu o prietena despre modul in care tratam persoanele prietene sau cele pe care le admiram fata de cei care nue sunt indiferenti. I-am dat dreptate cand spunea ca avem tendinta sa trecem cu vederea anumite probleme cand vine vorba de cei la care tinem dintr-un motiv sau altul.

Kempes a parasit relativ nou-infiintata trupa Rezident EX pentru a incepe un proiect solo. Impreuna cu patru cin cei cinci membri ai trupei Gothic a infiintat pseudo-trupa Kempes. Au si logo, inspirat puternic de la Iron Maiden:

kempes

Prima piesa inregistrata, "Regasire", a fost deja facuta publica. Au mai fost compuse 5 piese, iar un album cu 8 piese este planuit pentru toamna anului viitor.

Kempes va debuta in noua trupa pe 27 februarie in Silver Church. A parasit doua trupe, a tratat oribil niste oameni care l-au ajutat sa revina in muzica romaneasca, facand tranzitia intre piesele Cargo si noi piese cu vocea lui Kempes. Dar Ovidiu Ioncu ramane cea mai buna voce masculina romaneasca din toate timpurile, un om care daca se nastea in Anglia sau in SUA ducea Cargo sus de tot, alaturi de trupe precum Metallica sau Iron Maiden. Si nu mai trebuia sa plece in Australia la munca de jos.

Ne vedem in Silver Church!

Blah, blah, blah