Judetul Timisoara

De curand am vazut pe blogurile de la noi diverse povesti despre orasul asta numit Timisoara. Eu n-am fost acolo decat o singura data, cu ocazia concertului Shakirei din 2006. Si atunci n-am vizitat prea mult, am fost de la gara la stadion, de la stadion la after-party si apoi din nou la gara, trei plimbari cu taxiul.

Ma gandeam cum ar fi sa fiu pro-blogger, sa fiu si eu invitat "prin Timisoara noastra". Dincolo de faptul ca Timisoara nu-i a mea, ca-i prea departe de Titanul natal, ar mai fi si obligatia de a scrie la final un paragraf intreg bagat pe gat contra cazare, mancare si plimbare:

#TimisoaraNoastra e un proiect prezentat de Bere Timisoreana si sustinut de Hotel Timisoara. Parteneri: MareeaLucas Super SandwichSkoda Timsoara si Pizzeria Rustica. Ghidul nostru a fost Dan Caramidariu, om fain ce deţine toate secretele Timişoarei, iar voia buna de seara a venit de la Trabucuri.com.

Mi se pare putin aiurea sa crezi ca acest pasaj se potriveste tuturor celor care au mers. Sa vedem cum ar fi fost pentru mine, daca as fi fost pe-acolo:

#TimisoaraNoastra e un proiect - da, e un proiect care n-are nici o legatura cu mine, ca doar Timisoara nu-i a mea (si nici a urmasilor mei, Doamne fereste!)

prezentat de Bere Timisoreana - pai, eu nu beau alcool si nici nu stiu vreun pasionat de bere care sa puna Timisoreana pe primul loc. Dar daca nu vin bani de la Corona, de la Guiness, de la Carlsberg...

si sustinut de Hotel Timisoara - mai precis, de o pensiune de 4 stele aflata la jdemii de kilometri de centrul orasului. N-as fi ales sa stau acolo, dar fiind gratis...

Parteneri: Mareea - n-am auzit de ei si nu-mi plac deloc agentiile de turism

Lucas Super Sandwich - asa mai vii de-acasa! Sa mancam sanatos niste sandwich-uri apetisante (dupa cum vad pe site). Pacat ca de la cazare pana in Piata Unirii iti trece pofta de mancare...

Skoda Timsoara - in afara de expresia "afacerea Skoda", care nu face cinste brand-ului, nu stiu altceva despre ei. N-am carnet, n-am nici o treaba cu masinile. Dar daca dau bani, sa traiasca Skoda! (Skol e cu ei in grup?)

Pizzeria Rustica - e tot in Piata Unirii, la aceeasi monstruoasa distanta de cazare. Eu n-am carnet si ma scol tarziu, asa ca oricum pierdeam apelul de dimineata si Skodele plecau fara mine.

Ghidul nostru a fost Dan Caramidariu, om fain ce deţine toate secretele Timişoarei - daca mai aud o singura data cuvantul "fain" cre' ca innebunesc. Revenind... Nu-l cunosc pe omul asta, o fi fain, dar eu trebuie sa scriu ca e fain inainte sa-l vad. Si daca mie nu mi se pare asa de fain? Fine!

iar voia buna de seara a venit de la Trabucuri.com - ce tampenie mai e si asta? Detesc fumatul, nu pot sa cred ca toti care au mers erau d-astia cu minim 2 pachete pe zi. Daca sunt nefumator, cum sa scriu asta la mine pe blog?! Numai ca, vorb-aia, dac-au cotizat... E bun si-un trabuc, daca e gratis. Mai faci un cadou in stanga, in dreapta.

Cam atat. O sa va tin la curent cu ce campanii mai derulez si pe unde mai sunt invitat. Sper sa nu ma ocoleasca la urmatoarele initiative, chiar as vrea sa pot scrie si eu, vreodata...

#InCulaMea e un proiect prezentat de Cola Steaua (fosta Quick Cola) si sustinut de Glogova (cazare in cula). Parteneri: Booking.com (cazare fara intermediari), Brand 1, Brand 2 (se cauta sponsori). Ghid n-avem, sau altfel: ghid... din cula! E fain si-asa. Aoleo, am uitat voia buna de bine ce ne distram. Asadar, voia buna e asigurata de caterinca care iese dupa ce stai o noapte intreaga in cula!

Blah, blah, blah