Jason London, un actor norocos

Jason London este un actor american cvasinecunoscut. Desi a aparut in peste 100 de filme si seriale, nu a fost niciodata in prim-plan. Cu toate astea, a avut parte de roluri importante si misto in cariera.

In 1991, la 17 ani, Jason a debutat cu rolul din "The Man in the Moon", alaturi de Reese Witherspoon, care era cu trei ani mai mica. Filmul e interesant, mai ales in ziua de azi, cand inocenta si exprimarea primelor sentimente de dragoste au devenit etape ale adolescentei peste care se sare in mod inconstient.

Printre rolurile care au urmat se numara cel din fimul "Dazed and Confused" (1993) sau aparitii in seriale precum "Tales from the Crypt", "The Outer Limits", "7th Heaven", "Criminal Minds", "Grey's Anatomy", "Saving Grace" sau "Dallas".

Poate nu are faima si averea pe care multi le viseaza in domeniul asta si nici nu a fost ocolit de problemele inerente unei vieti de actor la Hollywood, dar cariera lui Jason London are foarte multe momente interesante. Poate cele mai importante au fost aparitiile in clipurile "Amazing" si "Crazy" ale trupei Aerosmith :D

Un articol scurt, menit sa va readuca in minte numele lui. Mi-a placut mult in "The Man in the Moon" si apoi am descoperit mai multe despre el.

Apropo, daca il recunosteti in vreun film, asigurati-va ca nu e vorba de fratele sau geaman, Jeremy London :)

Blah, blah, blah