Irina Rîmeș are ocaua ei

Irina Rîmeș considera ca intr-o relatie este bine sa existe gelozie in doze mici. In doze mai mari, nu e bine. Nu stiu cat e doza, dar probabil Irina are doza ocaua ei proprie, cum avea si Cuza. Ma refer la Alexandru Ioan Cuza, nu la Cuza de la Noaptea Tarziu.

"Un dram de gelozie e OK. Da, pentru ca, in general, gelozia arata ca omului de langa ii pasa de tine si ce faci - daca il tradezi, daca nu il tradezi. Daca nu exista niciun fel de gelozie inseamna ca nu exista acel sentiment de posesiune, interes si daca nu exista interes, nu exista nici dragoste. Chiar si din respect exista interes, darmite din dragoste. Noua, femeilor, ne cam place sa fim intrebate: ce ai facut?, pe unde ai fost?, dar de ce ai zambit nu stiu ce?. Adica da, nu ar trebui sa existe excesiv, ca atunci duce la o ruptura. E chiar dragut sa existe putin."

2 comentarii

  1. 30 Jun 2022 la 21:29

    Asta pare pe sistemul.... Dacă Bărbatul nu-mi trage una din când în când... nu e bărbat... PS. Mi-e antipatica!!!

  2. 30 Jun 2022 la 23:54

    Da, nici mie nu-mi place deloc. Si mai sunt o groaza de d-astea in "industria muzicala": Alexandra Stan, Theo Rose, Mira, Alexandra Ungureanu, Inna, Alina Eremia, Nicole Cherry, Amna, Adda, Alexandra Usurelu, Antonia, Corina, Emaa, Feli, Lora, Sore, Roxen... mai continui? B-)

Blah, blah, blah