Interviu cu mine

- De ce esti treaz acum, la 7:18 AM?
- Pentru ca n-am cum sa dorm pana nu imi rezolv problemele.

- Ai probleme grave?
- Nu, nu este vorba de nici o problema, in esenta. E vorba doar de niste chestii pe care trebuia sa le fac si care nu depind numai de mine.

- Ti-a ajuns placa de captura?
- In primul rand, placa nu ajunge la mine, ci la un prieten care acum e in SUA. M-am uitat pe sistemul de tracking al UPS si inca nu aparea ca livrata, dar a ajuns in orasul respectiv (San Jose).

- E adevarat ca astepti din '99 sa-ti iei placa asta?
- Da si nu. Imi doresc o placa de captura inca de acum 10 ani, dar nu am gasit pana acum ocazia sa-mi iau una care sa faca exact ce-mi doresc, chiar daca bugetul a fost de cateva mii de euro. Pur si simplu nu gasisem un produs care sa-mi satisfaca cerintele (putine, dar clare). Insa alegerea actuala nu se compara cu cea din 1999, performantele celei de atunci le are astazi un tuner obisnuit.

- Multe persoane au spus ca blogul tau nu are o directie anume. Cum comentezi?
- Nu am ce sa spun. Nu e un blog tematic, nu e ceva gandit unitar, e pur si simplu un jurnal combinat cu un spatiu in care partajez (adica sharez) diverse fotografii amuzante, melodii care-mi plac si altele astfel de lucruri cu prietenii mei. Ei sunt cei care ma citesc, nu caut sa ajung un star-blogger.

- Consideri ca scrii mult cu tenta sexuala?
- Aceasta impresie era creata si de vechea tema, cea cu scrisul "pinkISH" format din persoane care fac sex (fontul GroupSex). Nu cred ca scriu mult despre sex, nu stiu ce sa zic. Unii spun ca da, dar poate sunt ei prea pudici. Scriu despre sex daca este si amuzant sau e vorba de lucruri grave, precum pedofilia pe Internet. Nu scriu de dragul de a vorbi despre sex.

- Ai fantezii sexuale?
- Nu stiu, tu ai? E o intrebare relativ simpla, daca nu intram in detalii. Am fantezii sexuale cacalau.

- Ce faci acum?
- Ma pregatesc sa ma culc. Am verificat ca s-a transferat cu bine si ultimul fisier in backup si pun capul pe perna pentru doua-trei ore.

- Maine cum va fi?
- Adica azi, vrei sa zici. Sau, daca ma culc, peste trei ore e "maine"? Nu stiu, probabil o zi foarte aglomerata, ca s-au strans multe si e de alergat. Sa vedem, sper sa iasa bine. Poate e o zi cu mai multi bani in cont, mai stii? Oricum, noi sa fim sanatosi. Si sa traim pana maine!

8 comentarii

 1. 6 Feb 2009 la 09:17

  Am mai vazut pe undeva genul asta de "interviu" :-"

  Dragut, asa mai aflu si eu cum o mai duci :P

 2. 6 Feb 2009 la 11:57

  sa raspunda totusi si reporterul daca are fantezii sexuale !! :d

 3. 6 Feb 2009 la 12:48

  "fantezii sexuale cacalau" - ah.. daca nu te-as cunoaste, as crede ca-i doar o expresie..

 4. 6 Feb 2009 la 12:54

  Ah si...tu nu scrii mult cu tenta sexuala, chiar deloc...tu vorbesti mult cu tenta sexuala :))

 5. 6 Feb 2009 la 21:50

  "ai probleme grave?"
  "nu, doar imi mai iau interviuri in baie din cand in cand"

 6. 7 Feb 2009 la 04:25

  pe bune? si te inregistrezi la microfon?

 7. Linkuri:

Blah, blah, blah