Interviu cu mine (4)

- Long time, no see!
- Wha'?

- Ce bine arati, te-ai mai implinit :)
- M-am plictisit de faza asta, te-ai urcat cu mine pe cantar?

- Scuze, am glumit. De ce esti asa nervos?
- S-au adunat mai mult chestii stresante in perioada asta. Nu merg toate ca unse, din pacate. Vreau sa ma mut, dar lucrurile se misca cu viteza melcului in noul apartament. Nu mai zic nimic de scoruri, ca preturile scad in SUA si cresc in Romania, la aceeasi firma (IKEA, n.r.).

- Dar vad ca timp de blog ai, trei posturi pe zi...
- Asa, si? Crezi ca e greu sa adaugi o poza care ti-a placut sau sa faci o insemnare frustrata la nervi? Nu am articole elaborate. Blogul e, pentru mine, o platforma de impartasit cu altii chestii amuzante sau interesante dintr-o anumita perspectiva. Nu-mi scriu viata in pagini virtuale, blogul asta nu e un jurnal.

- Am vazut ca tot urmaresti fotbal, din ce ai mai scris.
- Da, am urmarit cu interes atat Man United - Man City, Dinamo - Unirea si disputa Becali - Bergodi. Toate trei meciurile au avut ceva interesant. Daca la primul a fost vorba de adrenalina in cantitati mari, la Dinamo a fost vorba de un oftat usurat. Iar despre meciul patron - antrenor chiar am vrut sa scriu, numai ca mi-a trecut.

- Ce ai fi scris? Cine a procedat corect?
- Pai, amandoi au gresit sau au avut dreptate, depinde cum privesti. Daca Becali are dreptul sa coboare in vestiar, nu ar trebui sa o faca niciodata. Numai ca el e de la coada vacii, nu ai ce sa-i ceri.

- In afara de fotbal, cum te-ai mai relaxat?
- M-am vazut cu prietenii, am stat pe trackere, am mai vazut cate un film la cinema. Nimic deosebit, doar activitati care sa-ti incarce bateriile pentru ca se anunta o toamna plina de treaba.

- Poate vrei sa te apuci de-acum si eu te retin...
- Iar cu caterinci d-astea? Hai, ca mai vorbim. Pupici.

Blah, blah, blah