Interviu cu mine (3)

- Ai avut mobilul inchis 36 de ore, ce-ai facut?
- In marea parte a timpului am dormit.

- De ce blogul tau e atat de impersonal?
- N-as spune asta. Nu reflecta realitatea in sensul ca nu este un jurnal al vietii mele cotidiene. Nu-mi expun sentimentele si nici nu-mi povestesc intamplarile de zi cu zi aici. Spre exemplu, de ziua mea am avut parte de o supriza extraordinara, la care nu ma asteptam. Dupa cum vezi, nu am scris despre ea pe blog si nici nu voi scrie.

- Ai foarte multe mesaje anti Gigi Becali. De ce?
- Nu suport acest personaj si as vrea sa dispara din viata publica. Hoti vor exista permanent, de la cei care te fac la buzunare pana la cei care-ti lasa tara fara viitor. Singura mea dorinta este sa nu-i mai vad pe cei de care m-am saturat. Agramati si dobitoci: familia Becali, Turcu si Borcea, Copos si alte animale.

- Poti afirma ca te pricepi la fotbal?
- Nu, nici pe departe. Sunt varza cu carne. Stiu fotbal in afara terenului cam cat stiu si pe teren. Deci... (rade)

- Ultimul film vazut, ultimul serial, ultima carte citita.
- Cred ca ultimul film vazut a fost un jeg recomandat de cineva, The Onion Movie. Daca vorbim de seriale, m-am uitat in ultimele zile la sezonul 11 din Cheers si maine sper sa-l termin; e ultimul si se incheie povestea. Nu mai stiu ce carte am citit inainte de asta, dar acum sunt la pagina 54 din "Barbatii la feminin", de Laura Andresan.

- Urmatorul upgrade la computer care va fi?
- Sper sa ajunga blu-ray writerul de la Pioneer in Romania, poate ma tenteaza sa-l cumpar. Oricum, e criza, asa ca trebuie sa fim atenti cum cheltuim banii.

- Pot sa te intreb ceva mai... personal?
- Data viitoare.

2 comentarii

  1. 6 Apr 2009 la 09:21

    supriza supriza? ;;)

  2. 6 Apr 2009 la 11:00

    parca nu stii :p

Blah, blah, blah