Ingeniozitatea lui Marilyn Manson i-a bagat in ceata pe americani

"We Are Chaos" este cel mai nou album al lui Marilyn Manson, lansat pe 11 septembrie. Ultima piesa de pe disc se numeste "Broken Needle" si Manson s-a gandit ca ar fi misto, ca joc de cuvinte, sa coreleze titlul piesei cu o problema simulata a pickup-ului, atunci cand "sare" acul de pe disc si piesa nu se mai sfarseste niciodata. Numai ca utilizatorii nu s-au prins de jocul de cuvinte si s-au grabit sa ceara schimbarea vinilurilor pe motiv ca sunt defecte :)

Inteleg ca poate fi o problema in a intelege toata faza daca nu esti native speaker, dar altfel mi se pare o dovada totala de ignoranta. Lumea cumpara viniluri ca moft, ca asa e la moda, foarte putini o fac pentru ca apreciaza sunetul analogic.

Imi amintesc ca studiam carticica unui CD din scoarta in scoarta pentru a vedea daca exista easter eggs ascunse in credits, daca sunt greseli in versuri sau orice alt detaliu ascuns. Spre exemplu, conceptul din spatele graficii pentru albumul "Nine Lives" al celor de la Aerosmith e absolut genial.

Degeaba esti mare hipster si asculti muzica pe echipamente de (zeci de) mii de dolari daca nu auzi cu adevarat opera artistului.

Blah, blah, blah