Inca un turneu mondial Hollywood Vampires in 2020

In DailyStar din UK nu am incredere, dar ma gandesc ca nu ar scrie articole din burta. Asa ca o iau de buna, mai ales ca cei de la Aerosmith au tot stabilit concerte in SUA pana in februarie 2020. Sunt aproape sigur ca nu vor mai face un turneu mondial in acelasi an, dar se pare ca Joe are chef de o plimbare pe glob. Asa ca vestea este ca Hollywood Vampires mai fac un turneu mondial in 2020.

Now Johnny has cleared his movie schedule to tour Europe next summer, including UK festivals. Aerosmith and Vampires guitarist Perry said: "It will be a real tour worthy of the name."

Perry added: "You could say that Rise is the very first original album by Johnny, it made sense for us to leave him to write most of the lyrics. We realised Hollywood Vampires could be much more than just a covers band. Johnny came with a book full of poems that he'd written for lyrics."

Perry said: "We laid that down last year in Berlin, in the same studio that David Bowie made the album of the same name. It was crazy hot. We recorded the whole thing live, we all felt a lot of emotion recording it. It was a sacred lucky moment because the studio was free during that one day off on tour. Johnny was with the angels, like we all were!"

There's already talk of the Vampires playing next year's Download.

In conditiile in care pachetul VIP cu Meet&Greet a ramas 1500 de euro, un show "VIP" cu Hollywood Vampires costa la jumate fata de unul cu Aerosmith. Iar daca trupa ajunge, din nou, prin Romania, ma declar chiar multumit :))

2 comentarii

 1. 4 Sep 2019 la 10:43

  De-abia astept anuntul. Pentru ca orice alte planuri o sa le fac in jurul turneului lor.

  Pana acum stiu sigur ca o sa vad Kreator la sfarsit de martie/ inceput de aprilie. Foarte probabil si Gotthard + Magnum la sfarsit de aprile. As foarte vrea Megadeth, dar in deschidere la Five Finger Death Punch pare o gluma proasta.

  M-am uitat si la Slipknot + Behemoth si Testament + Exodus + Death Angel. Probabil ca n-o s-o fac, am auzit ca se intampla chestii nasoale la concertele Slipknot, si oricat de simpatic ar fi Nergal, Behemoth nu-mi plac cat pentru o deplasare. Iar Death Angel as prefera sa-i vad pe cont propriu si mai ieftin.

  As fi vrut Ozzy, dar sunt bilete si bilete cu early entry, si cat de early e acel early depinde de pachetul pe care il iei, asa ca probabil cel mai early o sa fie pachetul cu M&G. 750 de euro, FML.

  Asa ca momentan. Kreator cand fac rost de bani. Si astept anuntul Hollywood Vampires.

 2. 14 Sep 2019 la 00:12

  Eu nici in chestia asta nu mai cred, adica intr-un turneu mondial HV in 2020. Am incercat sa dau de sursa informatiei respective si am ajuns la acest link, care nu este accesibil din EU si care imi da eroare 404 pe VPN:

  https://www.montrosepress.com/national/entertainment/johnny-depp-focusing-on-music-after-next-two-movies/article_f7fe58c9-d283-5709-b337-651e1de6ad4a.html

  Le-am scris astora de la MontrosePress si astept raspuns, poate aflam de unde au informatia despre turneul mondial.

  La tine e o perioada plina de concerte, observ :D Ozzy la 750 M&G merita clar de tot!

  Sa vedem ce se mai anunta, toamna vin multe vesti bune pentru primavara viitoare...

Blah, blah, blah