Inca un comediant intra pe TV: Mincu va avea o emisiune la Comedy Central

Dupa explozia podcast-urilor cu comedianti romani, avem parte de o noua etapa in dezvoltarea comediei romanesti si transferul dinspre underground catre mainstream. Comedy Central a avut succes cu emisiunea "Show de seara", asa ca ofera in continuare sanse comediei romanesti, ceea ce e excelent. Decat seriale obosite, mai bine ceva amuzant si fresh.

Mincu (Alex Minculescu, prietenul Mariei Popovici) face o emisiune in care comenteaza clipuri amuzante de pe Youtube. Serialul "Beton!" va incepe pe 1 aprilie (20:00) si se vor difuza, pentru inceput, 8 episoade, cate unul in fiecare duminica. Fiecare episod va avea cate o tema - in primul vor fi clipuri despre diverse sporturi (golf, ciclism, jogging, canotaj etc.), al doilea va avea ca subiect nuntile si tot asa.

Formatul este cel al emisiunii "Most Ridiculous" (vezi clip), cu modificarea ca prezentatorul va aparea pe ecran, nu va fi doar vocea din off. Desi nu sunt pasionat de astfel de emisiuni, sunt convins ca Mincu poate face ca formatul original, destul de plictisitor, sa devina interesant.

De vizionat!

 

Blah, blah, blah