Hollywood Vampires vand bine in Anglia

La aproximativ 12 ore dupa punerea in vanzare a biletelor am vazut surprize pe site-urile de ticketing din Anglia. Sa le luam pe rand:

1. Nu credeam ca se intampla in Europa, dar se pare ca toate cele 4 arene din Marea Britanie au scaune in fata scenei. Practic, nu exista nici o zona in care fanii sa stea in picioare. Mai mult, nu poti selecta ce locuri vrei sa cumperi, ci doar zona in care vrei sa stai, iar locurile vor fi atribuite aleator. Asta daca ai noroc, pentru ca unele arene nu au afisat nici macar o harta a zonelor!

2.Unele categorii de bilete sunt deja sold out!

Avand in vedere ca vorbim de zone cu scaune, e rezonabil ca cele cateva sute de locuri din zonele mai bune sa se vanda destul de repede. Dar am observat cu oarece stupoare ca s-au vandut toate biletele la meet'n'greet pentru concertul de la Londra!

1000 de lire poate inseamna mai putin pentru un englez decat pentru un est-european, dar nu am vazut ca vreun meet'n'greet sa fie sold out in nici o alta tara din vestul Europei.

Imi amintesc ce imi spunea Amanda, road manager la Aerosmith in anii 2000, ca daca la Bucuresti au fost 6 oameni la meet'n'greet, in Londra au fost 50.

In plus, limita de bilete meet'n'greet ce pot fi achizitionate de o singura persoana a fost ridicata de la 2, in restul Europei, la 6. Sunt curios care a fost numarul maxim setat pentru vanzarea acestor bilete, dar cred ca 50 sau mai putin.

3. Apropo de scaune, inca o faza tare... tare naspa: pe pagina arenei din Wembley, singura care permite o selectie cat-de-cat (a zonei doar!), e scris un avertisment aproape amuzant:

A and B blocks are not raked and other customers may stand during the performance.

In traducere, unele zone nu sunt in panta, iar oameni din fata voastra s-ar putea sa se ridice in picioare in timpul concertului. Suna foarte asemanator cu ce scria pe biletele vandute pentru concertul Madonnei din Parcul Izvor din zona B, cum ca experienta vizuala poate fi obstructionata de pomii din parc!

4 comentarii

  1. 1 Mar 2018 la 05:25

    Vezi ultimele postari ale lui Joe pe Instagram.

  2. 1 Mar 2018 la 21:32

    mersi! se pare ca se lucreaza la album, dar oare au timp sa-l scoata pana incepe turneul?

Blah, blah, blah