Hollywood Vampires continua sa anunte concerte pentru 2018

Acum cateva minute a fost anuntat concertul Hollywood Vampires din Polonia, pe 12 iunie. Vestile bune continua sa vina!

Concertul va avea loc in sala, in Torwar Hall din Varsovia. Biletele s-au pus deja in vanzare, iar pachetul VIP cu meet&greet costa cat ma asteptam, adica 1285 de euro.

Din pacate, pachetul include bilet de tipul GA1, adica in zona B! Iata harta:

Atata logica au cei de la BubbleUp, ca pe fanii cei mai hardcore, care au platit 1500 de dolari pentru meet&greet, sa-i trimita in zona B. Absolut stupid!

Asa ca, daca vrei sa fii in fata scenei dupa ce iesi de la meet&greet, trebuie sa-ti mai cumperi un bilet pentru zona GA1EE, adica inca 78 de euro!

Am criticat aceasta stupida regula de a include un anume tip de bilet in pachetele Meet&Greet, dar se pare ca organizatorii nu vor sa priceapa ca e mai bine sa vanda pachetele VIP ca supliment peste costul biletului, iar fiecare fan isi poate alege unde sa stea, fara sa fie nevoie sa-si cumpere 2 bilete! Anul trecut, BubbleUp a vandut pachetele Meet&Greet la Aerosmith fara bilet inclus in Israel, deci se poate, doar ca nu se vrea.

Mai asteptam sa vedem ce se mai anunta.

5 comentarii

 1. 4 Nov 2017 la 18:34

  Eu mi-am luat bilet la Berlin. :)

  La Hamburg Golden Circle sunt deja sold out.

 2. 5 Nov 2017 la 17:49

  Wow, deja sold out!

  Eu mai astept si alte orase... si sa fie concerte in sala...

 3. 6 Nov 2017 la 19:01

  Si da, e festival si Ozzy e headliner, nu ei. Cred ca ce o sa se mai anunte vor fi festivaluri... in perioada aia se intampla:

  6-9 iunie Sweden Rock

  8-10 iunie Download

  14-18 iunie Graspop

  22-25 iunie Hellfest

  28 iunie - 2 iulie Barcelona Rock Fest

 4. 6 Nov 2017 la 21:22

  Incep sa vad iar ceva ce nu-mi place si anume: concerte zilnice. Steven spunea ca Joe e overbooked dupa ce s-a intamplat ce s-a intamplat... Alice poate sa duca fara probleme, Johnny e tanar, dar Joe nu poa' sa mai duca un concert pe zi. Uof.

Blah, blah, blah