Hollywood Vampires anunta primele date ale turneului european din 2018

In urma cu numai cateva minute am primit un buzz de la Ana, care mi-a scris despre nou-anuntata prezenta a trupei Hollywood Vampires in Europa, in iunie 2018. Datele au fost anuntate pe site-ul oficial:

Cinci concerte, toate in Germania, cu multe zile libere intre ele. Din experienta cred ca aceste zile libere se vor umple cu concerte in alte tari europene, dar mai rare ca in 2016, avand in vedere ca (cel putin) Joe are nevoie de mai multa odihna dupa un spectacol.

2 iunie - Hamburg, Stadtpark - aer liber
4 iunie - Berlin, Zitadelle Spandau - aer liber, festival
14 iunie - Monchengladbach, Sparkassenparkaer liber
27 iunie - Munchen, Tollwoodaer liber, festival
29 iunie - Frankfurt, Jahrhunderthalle - in sala

Biletele se pun in vanzare pe 2 noiembrie, ora 15:00 (ora Romaniei). Din informatiile de pe site-ul oficial, se pare ca pentru fiecare show se vor pune in vanzare si bilete VIP. Avand in vedere ca BubbleUp scrie, apoi se razgandeste si sterge, apoi iar revine si schimba, nu putem avea certitudini pana cand se pun in vanzare biletele. Pretul pentru acces general pare sa fie intre 78 si 100 de euro.

Si, iata, exact ce spuneam! In timp ce eu scriu acest articol, BubbleUp a schimbat pagina de turneu si a adaugat butoanele de VIP pentru fiecare spectacol.

Sunt doua pachete VIP pe site-ul Hollywood Vampires, unul cu loc rezervat si merchandise (275 USD), altul cu meet&greet (1500 USD):

Nu am participat pana acum la un meet&greet cu Hollywood Vampires, dar se pare ca experienta e foarte scurta. Ce include pachetul de 1500 de dolari?

  • primesti un bilet care poate fi pe scaun si nu in fata scenei, iar meet&greet-ul se poate suprapune cu deschiderea usilor, deci nu mai prinzi loc la gard
  • faci o poza de grup cu Joe Perry, Alice Cooper si Johnny Depp si ai timp numai cat sa schimbi doua vorbe cu unul dintre ei
  • primesti o poza A4 cu autografe de la toti trei si nu ai voie sa aduci propriile obiecte pe care ai vrea sa iei autograf
  • dintre cei care si-au luat meet&greet se trag la sorti 1-4 oameni care vor sta pe scena pe durata a doua cantece, undeva in lateral spate, cu dezavantajul ca nu mai ajungi inapoi la locul pe care-l aveai
  • primesti o goodie bag cu diverse obiecte branduite, precum plasa, coaster, deschizator de sticle, lumanare, pene de chitara, bandana, rama foto etc.
  • primesti si un badge cu care te autentifici ca esti VIP

E discutabil daca merita sau nu, in functie de ce considera fiecare. Pentru mine, orice moment in care sunt in prezenta lui Joe Perry (sau orice alt membru Aerosmith) e absolut magic. Desigur, se poate intampla gratis, cu ajutorul unei prietene, sau se poate intampla contra cost. Insa, in opinia mea, nici o oportunitate nu trebuie ratata.

Astept cu interes sa se mai anunte si alte concerte pentru vara lui 2018. Sunt aproape convins ca nu vor mai veni la Bucuresti, dar poate intr-o alta tara cu o limba pe care sa o cunosc sau macar sa fie mai misto decat Germania, care nu m-a impresionat deloc. Si vreau sa merg neaparat la un concert in sala, ca sa nu stau cu gandul la ploaie, si sa nu fie nici festival, unde lumea se ingramadeste pentru alte trupe sau din alte motive.

E de-abia octombrie, dar 2018 se anunta un an interesant!

Blah, blah, blah