Hear No Evil, See No Evil, Speak No Evil

no evil

Steaua a pierdut azi rusinos cu una din ultimele clasate si se mentine pe un loc de la mijlocul clasamentului. Ah, ce seara ar fi fost! Becali pe toate posturile, iesit din barlogul lojei sa-i atace pe jucatori, sa-l dea afara pe antrenor, sa-i spurce pe arbitri, sa arunce cu jegul lui interior peste orice inseamna fotbal. Becali, un handicapat care a ajuns in sfarsit intr-un loc din care nu poate sa zica nimic.

Gigi Becali nu e cel mai mare rau al Romaniei. Patriciu, Vantu si altii au furat de 100 de ori cat Becali si ne-au pagubit fara sa simtim. Nicu Gheara a facut mai multe aranjamente in fotbalul romanesc decat tot clanul Becali la un loc. Asa, si? Nu am spus ca perfectiunea se poate atinge, ci doar ca, gandind egoist, se poate crea o atmosfera mai curata.

Nu mai vreau sa vad personaje ca Becali, Borcea, Turcu, Iancu si alte animale in fata ochilor mei. Sa se retraga sa ne faca pe la spate din Ibiza, ca Gheara. Si-asa fotbalul romanesc a fost si va ramane o mocirla, deci sperante nu sunt. Macar tubul catodic sau ledurile (dupa posibilitati) sa fie mai putin spurcate.

Blah, blah, blah