Harry Shearer, vocea lui Mr. Burns, paraseste serialul "The Simpsons"

harry_shearer_simpsons

Am citit cu tristete stirea asta deunazi. Ori imi place mie prea mult ce fac, ori pur si simplu n-am lucrat inca 30 de ani in acelasi domeniu, facand acelasi lucru, ca sa pot sa-mi dau obiectiv cu parerea... Totusi, astfel de decizii ma deranjeaza. Cand esti parte dintr-o echipa cu asa o istorie, cand esti in cel mai tare serial al tuturor timpurilor (la bataie cu "Seinfeld", as spune), cum poti lua asemenea decizii? Incerc sa nu judec, dar sunt indignat.

Harry Shearer pleaca la finalul sezonului actual (26). Ceilalti membri ai cast-ului au semnat prelungirea contractelor pentru sezoanele 27 si 28. Shearer 'explica' intr-un tweet:

...because I wanted what we've always had: the freedom to do other work.

Shearer a mai fost nemultumit si in 2004, iesind cu diverse comentarii in presa, dar atunci lucrurile s-au rezolvat. Ulterior, in 2008, intreg cast-ul a facut front comun si au cerut salarii de multe ori mai mari, ajunandu-se la sume de 400.000 de dolari pe episod! Acum, se pare, nici astia nu mai sunt bani sau poate sunt prea multi si omul si-a facut plinul.

Dan Castellaneta (Homer etc.), Julie Kavner (Marge), Nancy Cartwright (Bart etc.), Yeardley Smith (Lisa) si Hank Azaria, (Moe, Apu etc.) au semnat prelungirea contractului si deja lucreaza la sezonul urmator din... Theeeeeee Siiiiiimpsoooooooooons!

Blah, blah, blah