Guns N' Roses in forma originala... putem visa?

In timp ce in Aerosmith se fac valuri intre membrii formatiei, o veste buna vine din Anglia. Axl Rose a cantat cu Guns N' Roses in Londra, iar alaturi de membrii actuali a aparut pe scena (pentru 4 piese) Duff McKagan. Chitaristul face astfel o punte intre Slash si Axl, dupa ce a contribuit si la albumul lui Slash aparut anul acesta (intitulat simplu "Slash").

Merita mentionat ca si ceilalti membrii originali ai GN'R au aparitii pe albumul lui Slash: Izzy Stradlin si Steven Adler. Odata cu prezenta lui Duff pe scena alaturi de Axl, fanii au inceput sa vorbeasca. S-a reaprins focul sperantei.

Axl si Slash sunt caposi, mandri si s-au certat poate prea mult pentru a se putea suporta pe aceeasi scena. Problemele pe care le are Axl s-ar putea sa fie prea mult pentru (inca) naravasul Slash. In plus, una din marile probleme ale celor doi e prezenta si acum: Slash e interesat de muzica, Axl de business-ul numit GN'R.

O reuniune Guns, mai precis prezenta pe aceeasi scena a lui Axl Rose si Slash ar crea o isterie in masa, ar aduce milioane de fani la concerte si le-ar aminti multor femei de 35-40 de ani cum si-au pierdut virginitatea. Insa atata timp cat fiecare dintre ei are succes separat, nu vad aceasta reuniune posibila.

Un comentariu

  1. 18 Oct 2010 la 01:57

    pff... nu cred. axl e praf, la vale si pa. Velvet Revolver cu un solist decent = muuuuult mai bine.

Blah, blah, blah