GSP si exclusivismele lor pe hartie

Azi, pe gsp.ro au aparut informatii o ancheta impotriva mafiei pariurilor.

Gazeta ofera cititorilor sai, in premiera si in exclusivitate, nume, fapte si cifre din mafia pariurilor. E vorba despre zeci de meciuri trucate!

Pentru prima data, fotbalisti si oameni din sistem dau cartile pe fata si povestesc detalii socante: sume de ordinul sutelor de mii de euro, mecanisme, site-uri de pariuri online folosite, conexiuni incredibile cu interlopi!

Trei personaje implicate in fenomen, verificate de GSP, au decis sa vorbeasca pentru ca "s-a ajuns prea departe! Pericolele devin foarte mari!". Identitatea unuia o veti cunoaste, a celorlalte doua va ramine insa confidentiala, din motive de securitate. A fost singura conditie pe care au pus-o.

Le vom spune "Jucatorul", "Marele Evadat" si "Dizidentul", nume care va vor insoti de-a lungul unui serial exploziv ce va va introduce intr-o lume cu reguli aparte, plina de neprevazut, deseori cu situatii demne de science-fiction.

Deja eram intrigat, dornic sa aflu mai multe. Dupa care citesc randul urmator:

Exclusiv in editia tiparita a Gazetei, nu si pe site!, puteti citi intreaga investigatie.

Inteleg ca materialul respectiv merita platit suplimentar si nu poate fi dat gratuit, dar de ce nu-si fac o sectiune cu plata? De ce trebuie sa alerg eu dupa ziare dimineata?

Ma rog, citesc in continuare:

In ziarul de azi am publicat povestea unui blat halucinant.

E ora 17:30, unde naiba mai gasesc eu ziarul la ora asta? Chioscurile sunt deschise pana dupa ora 20:00, asa ca mai am cateva ore sa caut. Dar daca citeam articolul la ora 22? De ce n-am optiunea de a plati online pentru articol si trebuie sa iau drumul intersectiilor?

Am avut noroc si am gasit ziarul la un chiosc aproape de blocul meu, ca nu prea are vanzare. Voi scana paginile si le voi urca pe blog, pentru ca politica gesepista e jenanta.

3 comentarii

 1. 3 May 2012 la 09:49

  au avut optiunea asta. aveau prima pagina undeva in stanga-sus pe site parca. faceai click pe ea si iti aparea optiunea de a cumpara pdf`ul. probabil ca le-a mers ex-ce-LENT.

 2. 3 May 2012 la 10:42

  bv pt initiativa, si eu as fi vrut sa citesc ce inventeaza aia, cu toate ca unele chestii sunt adevarate. asteptam scanurile :)

 3. 3 May 2012 la 14:44

  stiu c-au avut mai demult, dar nimic n-o sa mearga din prima, trebuiau s-o lase.

  am urcat paginile, scanate si editate putin. de citit n-am apucat sa le citesc :))

  urmeaza episodul 2.

Blah, blah, blah